Bij DA hebben wij een groot hart: letterlijk. De komende weken nemen wij je mee op een reis door het hart! Ons hart is de motor van het lichaam. Toch besteden wij eigenlijk weinig aandacht aan de gezondheid ervan. Wij gaan het hart onder de aandacht brengen en je alles leren over cholesterol.

ALTTEXT

Doe de online check

Je kunt ook alvast online een test doen om een indicatie te krijgen van jouw cholesterol-risico’s. Deze test is bedoeld ter oriëntatie en geeft geen medische zekerheid. Doe daarvoor de Cholesterol Test in een DA-winkel.

Doe de online cholesterol check ▶


Doe cholesterol test

Het meten van je cholesterolniveau is een belangrijke stap naar een gezonde(re) levensstijl en een gezond hart. In een groot aantal DA winkels kun je de komende weken een betrouwbare cholesterol test komen doen. Je gaat langs, krijgt een klein prikje en hebt al snel jouw uitslag in handen. Na een tweede controle-check weet je precies hoe je ervoor staat. Doen dus! Bekijk de deelnemende winkels en neem contact op om een afspraak met ze te maken. Je kunt alvast een aantal testimonials bekijken.

Bekijk deelnemende winkels ▶


Bezoek de Hartkamer

We trekken door Nederland met De Hartkamer: een groot opblaasbaar hart waar je doorheen kunt wandelen. De hartkamer is vanaf week 11 tot en met 15 op verschillende plekken in het land te bewonderen. Via de online video’s 'de Reis door het Hart in 7 Stappen' geven wij een rondleiding door het hart en vertellen wij je alles over cholesterol.

Bekijk waar de hartkamer te vinden is ▶


Blogposts over Cholesterol

Alle testimonials, informatie video's en recepten rondom het thema Cholesterol verzameld op één plek.

Bekijk alle Cholesterol blogposts ▶